rorosbua_logo
Salgsinfo

Kjære Kunde!

Se Over Salgsbetingelsene !

Det er for din trygehet

og vår samvittighet !

Ha  en fin Dag !

 Betale Med Klarna

rorosbua_bilen

Hvis Spekepølsene er varm / myke, hva gjør jeg da?

Pølsen tåler temperaturer melom -30 C til + 30 C.

Er de myke (ligget for lenge i romtempratur), legger dem i kjøleskapet noen timer, og da blir de hardere.

skjema

Har du ikke Acrobat Reader DC

 på maskina de! Last ned henne

Angre skjema under

Hvordan oppbevarer jeg spekepølser / spekematen?

Man kan oppbevare spekepølse / kjøtt både i kjøle og romtemperatur.

Det er bare mykheten som vil være annerledes. Du kan fryse Spekepølsen / spekematen hvis du ønsker det. Pakk dem gjerne inn i aluminiumfolie først hvis vakuumforpakningen er åpnet.

Uåpnede pølser kan legges rett i frysen.

rorosbua_spekemat_spekepolser
unsplash